Voice of Employee er et kraftig verktøy i økningen av din popularitet som arbeidsgiver, og som sier «lytt til dine ansatte» for å måle engasjement. Å være en populær og ettertraktet arbeidsgiver gir deg mulighet til å velge og vrake blant en bunke søknader når tiden er inne for å rekruttere nye ansatte til din bedrift. Lytt til dine ansatte − og til intuisjonen din

Ved å lytte til de som jobber i bedriften vil du hente frem sannheten om hvordan det egentlig er å jobbe for deg. Enten du er i bransjen for salg, produksjon, utdanning eller annet, vil det være nødvendig å «se ting fra gulvet» i blant. Eller lytte svært godt til de som arbeider der.

Hvordan gjøres det?

Det finnes flere måter å undersøke hvordan dine ansatte opplever det å arbeide for deg. Dersom de er tilfredse på jobb og føler at de får noe tilbake, er det et tydelig tegn på at du er på rett vei. Men hvordan går du frem for å spørre dem når du ønsker å vite mer?

Netigate er en plattformtjeneste som tilbyr enkle undersøkelsesløsninger som Voice of the Customer og Voice of Employee verktøy, i tillegg til å kunne lage spesialtilpassede løsninger.

Ved å måle medarbeidertilfredshet, evaluere arbeidsplassen, ha klare rutiner for nyansettelse eller avslutning av medarbeiderforhold, er det større sannsynlighet for at du vil få svar på spørsmål du ikke en gang var klar over at du hadde. Del resultatene med dine ansatte, og inviter dem til å diskutere områder som kan forbedres. Ansatte som føler at de er en del av bedriften, vil trives mer og være motiverte til å gjøre en god jobb hver dag. Stolte og trygge ansatte er lojale og kan hjelpe deg å bli en bedre leder.

Netigate gir deg eNPS (Employee Net Promoter Score), en rask og enkel måte som måler tilfredshetsnivået blant dine ansatte. Den baseres på en analyse av spørsmålet om hvorvidt den ansatte ville anbefalt andre å jobbe for samme arbeidsgiver eller ikke.

Employee Satisfaction Index (Ansattetilfredshetsindeks)

Employee Satisfaction Index (ESI) er en metode som angir hvor tilfredse de ansatte egentlig er med sin arbeidsplass. Det er en enkel og tidsbesparende måte å undersøke og identifisere tilfredshetsnivået på en måte som enkelt kan illustreres for de ansatte. Tilbakemeldinger på feedback − en god prosess!


Lag din første undersøkelse på noen få minutter.

  • Bruk våre ferdige maler for undersøkelser eller lag dine egne fra bunnen av.
  • Send undersøkelser via e-post, SMS, lenke, API eller individuell pålogging.
  • Analysere svarene med filter og AI.

Prøv kostnadsfritt Test selv de ulike funksjonene våre i 30 dager. Det kreves ikke betalingskort. Avsluttes automatisk.

Lytt til dine ansatte med Netigates verktøy

Med Netigates spørreundersøkelse verktøy kan du lage dine egne undersøkelser om Employee Experience eller benytt en av våre ferdige maler til for eksempel onboardingundersøkelsepulsmålingerexitundersøkelser og undersøkelser vedrørende medarbeiderengasjement. Det har aldri vært enklere å lære av medarbeiderne dine med Netigates brukervennlige verktøy for medarbeiderundersøkelser.

Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiodebook en demo, eller kontakt oss via dette kontaktskjemaet. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne!