I november lanserer Netigate den perfekte pakken for HR-avdelinger; HR Pulse

Hittil har vi tilbudt ferdige standardmaler for kunde og medarbeiderundersøkelser. Den siste tiden har vi i tillegg satset hardt på å hjelpe dem som ønsker å ta undersøkelsene sine til et nytt nivå. Derfor har vi inngått et samarbeid med noen av de beste innenfor HR målinger; Bastian Lie-Nielsen i Knowledge Management Consulting og Allan Andreassen i Advicia. Sammen lanserer vi nå HR Pulse – en egen HR pakke for kunder som arbeider med HR målinger.

Pakken vil inneholde anerkjente målinger som Business IQ (BiQ), Nordisk Motivasjonsbarometer (NMB), Mellomlederevaluering (Leder180), samt en onboardingundersøkelse for nyansatte.

”Disse målingene kan gi enten en veldig presis diagnose av energien i selskapet, eller de er skreddersydd til å skape energi og engasjement. HR kan ikke lenger være fornøyd med tilfredse medarbeidere. HR bidrar først til bunnlinjen når medarbeiderne er engasjert og indre motivert», sier Bastian Lie-Nielsen.

I Q2 2016 utførte vi i Netigate en panelundersøkelser blant 1396 skandinaver som jobber innenfor HR. Vi spurte hvorvidt deres behov for å utføre undersøkelser ville reduseres eller øke de nærmeste årene.

Og resultatet er entydig:

Kun 2,5% tror at behovet for å utføre undersøkelser mot ansatte og kunder vil reduseres de nærmeste årene. 53% tror det vil være cirka det samme og resterende tror behovet bare vil øke.

Vi i Netigate er overbevist om det samme.  Trendene viser at man går mer og mer bort fra tradisjonelle HR undersøkelser, og mer inn mot godt dokumenterte verktøy og metoder.  Derfor har vi sikret oss samarbeid med noen av de beste i bransjen.

I anledning lansering av HR Pulse inviterer vi alle innen HR til frokostseminar torsdag 8. desember i Oslo, mellom klokken 08.30-10.30. Netigate vil sammen med Advicia og Knowledge Management Consulting presentere BIQ, NMB og Leder 180 samt gi gode tips til hvordan man kan komme i gang.

Trykk her for å melde deg på

allan000
Allan Andreassen, Arbeidende styreleder i Advicia, har bakgrunn og erfaring innenfor kunde- og organisasjonsutvikling. Utdannet statsviter fra UiO, og har jobbet med markedsanalyse og interne undersøkelser siden 1996. Han har jobbet i Advicia siden september 2009, og har tidligere arbeidserfaring fra analysebyrå, internettbaserte undersøkelser, videokonferanse og retail.Advicia AS har jobbet med HR-undersøkelser siden oppstarten av selskapet, og har dessuten ett samarbeid med Professor Øyvind Martinsen på Handelshøyskolen BI rundt evidensbasert 360-målinger. Årlig gjennomfører Advicia AS mer enn 1.000 lederevalueringer innenfor både offentlig og privat sektor.
bastian000
Bastian Lie-Nielsen er en av Norges ledende ressurser på utvikling av kunnskapsbedrifter. I tillegg til å ha publisert tre bøker på området er han særlig kjent for sin evne til å oversette teori og tanker til praktiske løsninger som fungerer for mennesker i samspill, læring og problemløsning. Bastian har erfaring som mellomleder og toppleder, samt 20 års erfaring som rådgiver for små og store nasjonale og internasjonale virksomheter med oppdrag i Norden, Europa og USA.  Bastian er siviløkonom med en MBA fra Thunderbird i USA, daglig leder i KMC, og høyskolelektor II i organisasjonspsykologi og ledelse ved BI.