Ruotsalainen tietoyhtiö on tuomassa tarkoituksenmukaiset ja räätälöidyt ratkaisunsa suomalaisille asiakkaille. Tiimin tuorein jäsen tulee Helsingistä.

Sebastian Pimenoff työskentelee nyt Suomen myyntijohtajana Netigaten päätoimistossa Tukholmassa. Maailmanlaajuisesti kasvava Netigate jatkaa laajentumistaan myös Pohjoismaissa. Se haluaa tavoittaa uusia suomalaisia asiakkaita ja tukea nykyisten kansainvälisten asiakkaiden Suomen toimintoja. Pimenoff on yrittäjähenkinen myyntijohtaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus Suomen markkinoista.

“Sebastianilla on uskomaton kyky innostaa ympärillään olevia ihmisiä. Hän on ahkera ja erittäin kunnianhimoinen. Huomasimme heti, että hän sopisi yrityskulttuuriimme ja että hänestä tulisi tärkeä osa toimintaamme”, kommentoi Netigaten toimitusjohtaja Saeid Mirzaie.

“Olen erittäin kiinnostunut mahdollisuudesta luoda jotain uutta Suomen markkinoille. Suomi on lupaava markkina-alue, jolla on aivan omat haasteensa ja mahdollisuutensa. Netigate on jo lunastanut paikkansa muissa Pohjoismaissa, mutta monenlaisista suomalaisista yrityksistä – niin B2B- kuin B2C-tehtävissä – hankkimani osaamisen ja kokemuksen avulla voin todella auttaa yhtiötä kasvamaan Suomen markkinoilla”, lisäsi Pimenoff.

Pimenoff on motivoitunut ja sitoutunut tekemään Netigatesta alan markkinajohtajan Suomessa. Kokemuksensa ja taustansa ansiosta hän on ainutlaatuisen pätevä tuomaan Skandinavian alueella jo vakiintuneet palvelut Suomen uusille ja jännittäville markkinoille. Tavoitteena on vastata markkinoiden tarpeeseen räätälöidyillä ja intuitiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat yrityksiä keräämään ja analysoimaan asiakkaita ja työntekijöitä koskevia tietoja ja tekemään niiden pohjalta tiedostavampia ja parempia päätöksiä.

Netgate on yksi Euroopan johtavista verkkokyselyjen pilvipalveluja tarjoavista yhtiöistä, joiden tuotteet on tarkoitettu pääasiassa asiakas- ja työntekijäpalautteen sekä markkinointitutkimustiedon keräämiseen. Autamme organisaatioita saamaan arvokasta tietoa, tekemään parempia liiketoimintapäätöksiä ja parantamaan prosesseja. Asiakkainamme on niin pieniä organisaatioita kuin maailmanlaajuisia yhtiöitä kaikilta toimialoilta. Niiden joukossa on monia johtavia yrityksiä eri puolilta maailmaa, kuten Electrolux, Ericsson, Vodafone ja E.ON.