Det kan være enkelt nok å samle feedback fra kundene dine, men det er faktisk bare et av mange steg i den viktige prosessen som bestemmer om undersøkelsen vil gi deg verdifull informasjon eller om det bare er bortkastet tid. Det finnes mange metoder for å innhente nødvendig informasjon, så hvordan bør det så gjøres? Vel, først og fremst, la kundene dine kommunisere med deg, inviter dem til arrangementer eller til evalueringsmøter. Ja, du kan selvfølgelig be dem om å fylle ut et klassisk tilbakemeldingsskjema, men ikke undervurder styrken av en faktisk samtale. De er nysgjerrige på deg, og personlig kontakt er viktig. Med en samtale med en av dine kunder vil du ikke bare få de mest avgjørende feedback-opplysningene som kan lede deg på veien til suksess, men det gir deg også muligheten til å gjøre et godt inntrykk, samt å bygge lojalitet hos kundene dine! Det hele handler om ekspertise og timing når det kommer til kundeundersøkelser. Illustrasjon på timing og kundeundersøkelser

Å måle kunde feedback

Tenk deg at du har mottatt svar på en rekke nøye formulerte spørsmål fra en spørreundersøkelse. Nå har du den perfekte muligheten til å måle kundenes feedback, og veie opplysningene frem og tilbake for å bestemme hva du skal gjøre videre. Hva ser ut til å være bra i forhold til din bedrift? Hva synes å være et problem i forhold til forbedring? Hvor godt oppfyller du forventningene til kundene dine og hvor godt klarer du deg i forhold til konkurrentene dine?
Det finnes flere måter å måle kunde feedback på, og enda flere måter å bruke det til riktig formål. Definer formålet og benytt profesjonell spørreundersøkelseshjelp for å skape et perfekt Voice of customer program.
Netigate er en online plattform som spesialiserer seg på spørreundersøkelser, inkludert kunde feedback. Med Netigate Insight får du hjelp til å lage et perfekt program for Voice of the Customer. I stedet for å bruke et eksisterende skjema, skreddersyr de en løsning som er relevant for deg.
Ved måling av kunde feedback vil du få hint om hva som vil kreves i fremtiden. Og det er bra, siden det lar deg være et steg foran konkurrentene dine til enhver tid. Alt dreier seg om ekspertise og timing.

Lag din første undersøkelse på noen få minutter.

  • Bruk våre ferdige maler for undersøkelser eller lag dine egne fra bunnen av.
  • Send undersøkelser via e-post, SMS, lenke, API eller individuell pålogging.
  • Analysere svarene med filter og AI.

Prøv kostnadsfritt Test selv de ulike funksjonene våre i 30 dager. Det kreves ikke betalingskort. Avsluttes automatisk.

Enkelt, men kraftfullt

Netigate-brukere verden over er enige om hvorfor Netigate er førstevalget for tilfredshetsundersøkelser.

Netigate gir deg verktøyene du trenger for å lage undersøkelser og få innsikt om kunder (Customer Experience), markedet og medarbeidere (Employee Experience).

NPS verktøykundeservice-kundetilfredshets-churn– og markedsundersøkelser er bare noen av løsningene vi kan tilby. I vårt kraftige og brukervennlige spørreundersøkelse verktøy kan du lage din egen undersøkelse fra bunnen av, eller benytte en av våre ferdige maler.

Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode, eller ta kontakt med oss via dette kontaktskjemaet.